Schwerin kastély


Schwerin Kastély, Schwerin


A Schwerin kastély a Schwerin városközpontjában található egy szigeten, és a város legismertebb nevezetessége. Mecklenburg-Elő-Pomeránia 2000 kastélya és udvarháza körül ez a legnagyobb és legpompásabb. A schwerini tóvidék közepén egykor a mecklenburgi hercegek székhelye volt, és 1990 óta Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartomány országgyűlésének székhelye.

A kastély mai alakjában az 1845 és 1857 közötti nagy át- és újjáépítés során jött létre. Környezetében több mutatós park is található, melyeket a 2009-es szövetségi kertészeti kiállítás alkalmából újítottak fel ill. hoztak létre. A kellemes klímáról a Condair EL gőz-légpárásítók gondoskodnak.

x

Elektródafűtéses gőz-légpárásító

Condair ELA Condair EL sorozat a Condair jól ismert gőz-légpárásítóinak legújabb generációját képviseli. Ha fontos a megbízható és egyszerű gőzös légpárásítás, ezek a berendezések jelentik a legjobb választást.

A berendezések használói egyszerű és áttekinthető kezelési lehetőséget, valamint egészséges és higiénikusan párásított belélegezhető levegőt igényelnek. A Condair EL sorozatú gőz-légpárásítói ezeket a követelményeket példásan teljesítik.További tájékoztatás a Condair EL-ről

Nagy felületű, rácsos szerkezetű elektródák


A Condair EL elektródafűtéses gőz-légpárásítóinak bevált elektródafűtéses elve automatikusan igazodik a meglévő ivóvíz vízminőségéhez, és ideális módon optimalizálja a készülékek vízháztartását. A speciális rácsszerkezet maximális méretű felületet biztosít a fűtőelektródáknak. A használt elektródaanyag ötvözete biztosítja a megbízható működést, nagyteljesítményű gőzelőállítást és a hosszú élettartamot a berendezés napi üzemeltetésében.


Az optimális gőzelosztás
a siker kulcsaCondair gőzelosztók
Normál követelményekhez nagyvonalú
helykínálat és kielégítő párásító szakasz mellett
Condair OptiSorp
Gőzelosztó rendszer homogén elosztáshoz
minimális hosszúságú párásítási szakaszokon
Condair BlowerPack
szellőztető készülékkel
a közvetlen helyiségpárásításhoz
A rendszer felépítése
Elektródás gőzpárásító
PDF/Prospektus: Condair EL elektródás gőz-légpárásító