Légpárásító légtechnikai berendezésekhez

...


Condair DL 
Adiabatikus légnedvesítés

A Condair Dual2 hibrid légnedvesítő működése, kizárólag két párásítási mód, a porlasztás és az elpárologtatás nyújtotta előnyökön alapul. Ezzel tartósan megoldhatók, az olyan légtechnikai rendszerek problémái, amelyek e technikák egyenkénti alkalmazásakor jelentkezhetnek. Az alacsony nyomáson való üzem már önmagában is jelentős mértékű energiamegtakarítást tesz lehetővé a kis nyomásnövelés miatt.


Az újítások részletesen  Közvetett párologtató hűtő

...Condair ME

Adiabatikus hűtés drága hűtési technikák helyett

A Condair ME felületi párologtatók gondoskodnak az energetikailag
hatékony hűtésről a légtechnikai berendezésekben.
Az elszívott levegőben elért hűtési hatást átvisszük a frisslevegőre. A hagyományos hűtőgépeket és hűtőregisztereket így lényegesen kisebbre és kedvezőbben lehet kialakítani. Ezenkívül az épülethűtés üzemeltetési költségei észrevehetően csökkennek.Porlasztó / közvetlen szobai párásítóCondair 505 - Rotationszerstäuber
Condair 505

Rotációs porlasztó

Vízszintes vagy függőleges? Ennek a kompakt porlasztónak az irányított rögzítései lehetővé teszik, hogy a finom aeroszolpára cseppmentesen, a kiválasztott irányba kerüljön kibocsátásra. 

A készülék néhány egyszerű lépésben tisztítható. És Ön dönti el, hogy a Condair 505-öt a hálózati vízhálózatra csatlakoztatja, vagy kézzel tölti fel a víztartályt. 


Ultrahangos párásító


HULAIR RB - Ultraschallbefeuchter

HULAIR RB

Ultrahangos párásító

Der Ultraschallbefeuchter Hulair RB arbeitet nach dem ULTRA-SCHALL-PRINZIP. 
A gerjesztési frekvencia 1,7 MHz. Ennek eredményeként a párásító víz mikrofinom aeroszolokká bomlik a VÍZ / LEVEGŐ határrétegben anélkül, hogy jelentős hőt bocsátana ki. A beépített ventilátor az aeroszolpárát a helyiségbe szállítja. Párásítási kapacitás 1,0 és 5,0 l/h között. HULAIR UB

Ultrahangos párásító

Az UB ultrahangos párásítók korrózióálló rozsdamentes acélból készülnek. 
Az aeroszolok egy 40 mm-es rozsdamentes acélcsövön keresztül jutnak ki a külső térbe. Az elektronikus vízkezelő rendszer átöblíti a vízbevezető csövet és biztosítja a ciklikus vízelvezetést. Ez a magas higiéniai követelményeknek is megfelel. Párásítási kapacitás 0,5 és 2,0 l/h között.