Pihenjen és élvezze a rendkívül innovatív
Condair gőzfürdő rendszerek


Napjainkban számos szálloda és egészségügyi klub kínál spa létesítményeket a vendégek jólétének érdekében. és tagjaik számára: Úszómedence, szauna és egyre gyakrabban gőzfürdő vagy gőzzuhany. De a magánlakásokban is egyre gyakrabban találunk gőzfürdőket, amelyek előnyei egyszerűen páratlanok. Otthon egy gőzfürdőkabin alig foglal több helyet, mint egy zuhanyzó, és a Condair gőzfürdő-generátorai teljesítményben és felszereltségben is igazodnak a következőkhöz pontosan az Ön igényeihez igazítható. Ezen kívül a Condair teljes rendszert szállít gőzfejlesztő komponensekből álló rendszert, amely alkalmas mindenféle gőzfürdőben való használatra. minden típusú fürdőben, beleértve a teljes körű gyógyfürdőket is.

Gőzfürdő vagy gőzfürdő


A gőzfürdő vagy zuhany pozitív hatással van az egészségünkre. Enyhíti a reumatikus fájdalmakat és a feszültséget, azonnal enyhítheti a légzési problémákat, puhítja a bőrt és aktiválja az immunrendszert. Az idősebbek gyakran kellemesebbnek találják a gőzfürdőt, mint a szaunát, míg a fiatalabbak a fizikai megterhelés után értékelik előnyeit.

Gőzfejlesztés


Egy gombnyomással elindítható a gőzfejlesztés és felmelegíthető a kabin. A gőz látható és érezhető a helyiségben keringő friss levegőn keresztül. Az önérzékeny vezérlőrendszer a hőmérsékletet a beállított értékhez igazítja, ennek megfelelően növelve vagy csökkentve a gőztermelést, anélkül, hogy a fürdőző erről tudomást szerezne.

Aromás stimuláció


A hatást aromás illatokkal és színes fénnyel lehet fokozni. A gőzfürdőben töltött tíz-tizenöt perc után egyszerűen újjászületettnek fogja érezni magát.
A Condair a párásítók széles választékát kínálja kifejezetten gőzfürdőben való használatra tervezték.

❯ a termékekhez