Légnedvesítő berendezés légkezelőbe

Condair EL

Elektródafűtéses gőz-légnedvesítő

A Condair EL készülékek a Condair jól ismert elektródafűtéses gőz-légnedvesítő berendezéseinek legújabb generációja. Elsőrendű választás, amikor egyszerű, de megbízható gőzfejlesztésre van szükség.


 • Higiénikus gőzminőség
 • Egyszerű készülékválasztás többféle teljesítményszint alapján
 • Alacsony vízfogyasztás az ürítés szabályozásának köszönhetően
 • Intelligens kialakítás a gyors karbantartás érdekében
 • Egyszerű csatlakozási lehetőség BMS-re • Condair RH

  Condair RH

  Kompakt gőzpárásító otthonába

  A Condair RH ideális kiegészítője az Ön ellenőrzött lakóterének szellőztetésének,
  40-60 % RH közötti egészséges páratartalom biztosítása érdekében. Egyszerűen vezérelhető okostelefonos alkalmazással, és az egyedi gőzhenger szerszám nélkül cserélhető. A Condair RH szállítási terjedelméhez tartozik egy átfogó szerelési csomag, amely tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, például egy speciális gőzlándzsával ellátott elosztócsövet és az összes szükséges érzékelőt, valamint egyéb szerelési anyagokat. érzékelők és egyéb szerelési anyagok. A belső alkatrészek DVGW tanúsítvánnyal rendelkező kialakításának köszönhetően a Condair RH minden
  további nélkül közvetlenül az ivóvízhálózatra csatlakoztatható. közvetlenül az ivóvízhálózatra csatlakozik.

  Condair RS
  Condair CP3-Mini

  Kompakt gőz-légnedvesítő berendezés elektródafűtéssel

  A CP3-mini jól illeszkedik bármilyen környezetbe. Ahol esztétikailag szükséges, a víz- és az elektromos bekötések szinte „láthatatlanul” elrejthetők. A karbantartáshoz nem kell szakembert hívni, mivel a kompakt készülék kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek az egyszerűségre és a biztonságra. A műanyag gőzhenger néhány lépésben kicserélhető, és az összes feszültség alatti elektronikus alkatrész külön házrészben van.

 • Szerelés a rejtett csatlakozáshoz gyártott tömlőkészlettel
 • Szabályozás vezeték nélküli érzékelővel
 • Normál ivóvízzel üzemeltethető
 • Beépített ventilátorral is vásárolható közvetlen légnedvesítéshez
 • Condair RS  Condair RS 

  Ellenállásfűtés elven működő gőz-légnedvesítő berendezés vízkő managementtel

  A szabadalmazott vízkő management eltávolítja az üzem közben a gőzhengerből kivált ásványi anyagok jelentős részét, és azokat automatikusan az erre a célra szolgáló gyűjtőtartályba juttatja. A vízkőlerakódások így folyamatosan eltávolíthatók a gőzhengerből. A levált vízkődarabok egy külső gyűjtőtartályban gyűlnek össze, és abból könnyedén kiüríthetők. A karbantartási munka így jelentősen csökken, és magas üzembiztonság garantálható.

 • A gőz tökéletes higiéniája
 • Szabadalmazott vízkő management
 • Külső vízkőgyűjtő tartály
 • Vízkőmentes ürítési víz
 • Gőzteljesítmény pontos szabályozása
 • Egyszerű csatlakozási lehetőség BMS-re
 • A szabadalmazott vízkő management

 • A szabadalmazott vízkő management     Condair GS
  Condair GS

  Gáztüzeléses gőz-légnedvesítő berendezés

  Nagy hatékonyság egyszerűen A DVGW tanúsítványával rendelkező technológiának köszönhetően többé nincs szükség kéményre. A füstgáz közvetlenül a kidobott levegővel együtt vezethető el a szellőztető és légkondicionáló rendszerből, és a füstgáz hője egy hővisszanyerő rendszeren keresztül visszanyerhető. Ez számottevő előnyökkel jár: lényegesen egyszerűbb a telepítés, mivel nincs szükség kéményre, és a füstgázban levő energia felhasználható az épület fűtéséhez. A berendezés technológiáját a DVGW bevizsgálta. Ez a füstgáz-elvezetési megoldás szabadalmaztatás alatt áll, és rendelkezik a CE-0085CO0031 jelű DVGW típusvizsgálati tanúsítvánnyal.

  • A gőz tökéletes higiéniája
  • A füstgázok elvezetése a légkondicionáló rendszer kidobott levegőjén
   keresztül a DVGW által tanúsított eljárás
  • Rozsdamentes acélból készült gőzfejlesztő és hőcserélő
  • e-LINKS: Modbus, LonWorks és BACnet/IP


  Légnedvesítő berendezés, amely fűt is   


  Nagynyomású gőzelosztó rendszer

  Condair Optisorp


  Condair Optisorp 
  A Condair Optisorp gőzelosztó rendszerrel rendkívül rövid nedvesítési szakaszok valósíthatók meg


  A Condair Optisorp gőzelosztó rendszerrel rendkívül rövid nedvesítési szakaszok valósíthatók meg Az Optisorp gőzelosztó rendszerben a gőz elosztása a légcsatorna teljes keresztmetszetén történik nagyszámú fúvókával felszerelt több elosztócsöveken keresztül. A nedvesítési szakasz akár két-háromszor rövidebb, mint a hagyományos gőzelosztó csövek használata esetén A Condair Optisorp kizárólag rozsdamentes acélból és kiváló minőségű műanyagból készül, így a higiénia szempontjából megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek.


 • Minimális nedvesítési szakaszok
 • Cseppmentes gőzelosztás
 • Kopásmentes működés


 • Nagynyomású gőzfejlesztő berendezés
  Condair Esco  Condair Esco

  Elosztórendszer hálózati gőzhöz

  A Condair Esco hálózati gőz- légnedvesítő rendszer egy meglévő gőzhálózat gőzét használja a légnedvesítéshez. A szabadalmazott kerámiaszelep légtömören záródik, és így a rendszer kikapcsolt állapotában sem juthat gőz a szellőzőrendszerbe, és mindez kiegészítő elzáró eszköz nélkül történik.

  A funkcionális elemek beépítése, és a kialakítás garantálja a hibamentes gőzcsatlakozást. Nincs szükség bonyolult tömítésekre vagy csőhálózatra. A telepítés költsége pontosan számítható, és a gyorsan elvégezhető.
  Amikor helyiségek közvetlen légnedvesítésére

  Condair EL BlowerPack  Condair EL / BlowerPack

  Gőz-légnedvesítő berendezés BlowerPack ventilátor egységgel

  Condair EL gőz-légnedvesítő berendezés BlowerPack ventilátor egységgel a helyiségek közvetlen légnedvesítéséhez. A BlowerPack ventilátor egység egyszerűen rászerelhető a légnedvesítőre Két kivitelben (5 - 15 kg/h és 16 - 45 kg/h).  Condair RS BlowerPack

  Condair RS / BlowerPack

  Gőz-légnedvesítő berendezés BlowerPack ventilátor egységgel 

  Condair EL gőz-légnedvesítő berendezés BlowerPack ventilátor egységgel a helyiségek közvetlen légnedvesítéséhez. A BlowerPack ventilátor egység egyszerűen rászerelhető a légnedvesítőre.


  Kültéri telepítés időjárásálló szekrényben

  Outdoor Installation with weather-proof Cabinet

  Condair EL / OC

  Outdoor Installation with weather-proof Cabinet

  Condair EL OC gőzpárásító robusztus, minden időjárási körülménynek ellenálló védőházzal kültéri telepítéshez. A Condair EL OC a technika legújabb állása szerint készült, és megfelel a (90/396/EGK) előírt követelményeknek, valamint az összes ismert biztonsági szabványnak.  Kültéri telepítés időjárásálló szekrényben

  Condair RS / OC

  Kültéri telepítés időjárásálló szekrényben

  A Condair RS GC gőz párásító robusztus, időjárásálló burkolattal rendelkezik kültéri telepítéshez. A Condair RS OC-t a legújabb technológia szerint tervezték, és megfelel az összes vonatkozó európai irányelv és biztonsági szabvány követelményeinek.  Kültéri telepítés időjárásálló szekrényben

  Condair GS / OC

  Kültéri telepítés időjárásálló szekrényben

  A Condair GS OC gőz párásító robusztus, időjárásálló burkolattal rendelkezik kültéri telepítéshez. A Condair GS OC-t a legújabb technológia szerint tervezték, és megfelel az összes vonatkozó európai irányelv és biztonsági szabvány követelményeinek.


  Kompakt párásító  Luftbefeuchter mit Allwetter-Schutzgehäuse

  Condair RM

  Kompakt gőzpárásító

  A kompakt Condair RM gőzpárásítót kifejezetten higiénikus párásítási megoldásokhoz tervezték, ahol a hely szűkös. A kompakt kialakítás lehetővé teszi az integrációt még a kis aknákba is, ahol korlátozott a hely.