Légnedvesítés gyümölcsök, zöldségek és élelmiszerek tárolásához
Mire a zöldségek és a gyümölcsök megérkeznek a konyhánkba, általában már igen hosszú utat tettek meg. A hasznos anyagok, így a vitaminok és enzimek megőrzéséhez a szállítás és a tárolás során megfelelő feltételeket kell biztosítani.
A zöldségek 20 °C-on csak két napig tárolhatók. 2 °C-os hőmérséklet és 80 % relatív páratartalom mellett ugyanakkor akár két hétig is ugyanolyan frissek és vitamindúsak maradnak, mint amilyenek az első napon voltak.
Száraz levegőn a gyümölcs veszít súlyából és ezáltal eladási értékéből is
szabályozott páratartalommal
száraz levegővel
Mivel a zöldségek és a gyümölcsök alacsony hőmérsékleten is gyorsan kiszáradnak és összetöppednek, ügyelni kell a megfelelő páratartalomra. A raktárcsarnokokban és az árubemutató területeken elhelyezett, észszerűen méretezett párásító rendszer gondoskodik arról, hogy a zöldségek és a gyümölcsök mindig frissek maradjanak és – súlyveszteség nélkül – eladják magukat.
Mivel a professzionális tervezés a funkcionális minőség
és az energiahatékonyság alapja, szívesen segítünk Önnek
már a tervezési fázisban.
Mivel a professzionális tervezés a funkcionális minőség
és az energiahatékonyság alapja, szívesen segítünk Önnek
már a tervezési fázisban.
Üvegházak
A növények a normális anyagcsere-folyamat során a környezettől függetlenül bocsátanak ki vizet. A víznek a növény sztómáin keresztül történő elpárolg...
Gőzfürdő és gőzzuhany
Napjainkban számos szálloda és egészségklub kínál spa létesítményeket vendégeik és tagjaik jólétének érdekében:
Úszómedencét, szaunát és egyre gyakra...
Hammam, Caldarium és Rhassoul
A hamam egy gőzfürdő, amelyben különleges fürdőszertartást tartanak,
és az iszlám fürdőkultúra és testkultúra fontos része.
A hangsúly a gőzzel tör...
Callcenterek
A Callcenter megfelelő páratartalma nem csak az ott dolgozók jó közérzetét biztosítja, hanem gondoskodik teljesítőképességükről és egészségükről. A m...
Múzeumok
A múzeumok feladata az emberiség kincseinek és művészetének megőrzése. A számtalan, sokszor egyedülálló és pótolhatatlan kiállítási tárgy értéke sok ...
Légi közlekedés
A légi és űrközlekedési iparág számára elengedhetetlen minden komponens megbízható működése. A nem megfelelő páratartalom az elektromos alkatrészek s...
Raktározás
Mindenhol, ahol termékeket és árukat tárolnak, tárgyakat archiválnak, a megfelelően beállított légszárítás óvja meg a tulajdonosokat a nedvesség okoz...
Uszoda
Az uszodás magas párakibocsátása, különösen az ott uralkodó magas hőmérséklet miatt, rendkívül magas páratartalmat hoz létre, ami kellemetlen fülledt...
Nyomdák
Az olvasás ugyan valamelyest kiment a divatból, a papír azonban továbbra is rendkívül keresett nyersanyag. Hiszen nemcsak újságokra és könyvekre, han...
Faipar
A fa egy természetes anyag, mely levelei elvesztését kövezően is tovább „él”. Amennyiben a tárolás és a feldolgozás során túl száraz a levegő, csökke...