Apple Campus - Cupertino


Apple Campus, Cupertino


A San Francisco közelében fekvő kaliforniai Cupertino ad otthont az Apple amerikai technológiai vállalat központjának. Az épületet Norman Foster brit építész
tervezte, aki a cupertinói Infinite Loop No. 1. számú egykori Apple Campus kapcsán valósította meg a túlméretezett gyűrű ötletét.

A majdnem fél kilométer (461 m) átmérőjű épületkomplexum óriási, 260 000 m2 hasznos területet és 12 000 munkavállaló számára biztosít helyet. A gyűrűhöz tartozik egy
130 000 m2-es park pihenőhelyekkel, kávézókkal, sportlétesítményekkel és egy szivárványszínű fesztiválszínpaddal, amelyet 2018-ban Lady Gaga avatott fel.
Teljesen megújuló energiával működik, az épület 17 megawattos tetőtéri napenergia-rendszerrel és a Condair energiatakarékos párologtató hűtéssel rendelkezik.

x

Párologtató hűtőberendezés

Condair MEA Condair ME párologtató hűtőberendezést a közvetett beszívottlevegő-hűtés követelményeihez alakítottuk ki. Ezek közé tartozik az egyszerű felépítés, a rendkívül gazdaságos üzemmód és a részegységek hosszú élettartama.
A szabadalmaztatott párásító doboz kiváló mutatókkal rendelkezik a párologtató hatás tekintetében.További tájékoztatás a Condair ME-ről

A párologtató hűtés sematikus ábrázolása


Jelentős energiamegtakarításA közvetett párologtató hűtéssel a hűtőkészülék teljesítményigénye lecsökkenthető a mechanikai hűtés szintjére.
A hagyományos hűtőgépeket és hűtőregisztereket így lényegesen kisebbre és kedvezőbben lehet kialakítani.

Ezenkívül az épülethűtés folyó üzemeltetési költségei is csökkennek.
Az épülethűtésben játszott energetikai szerep grafikus ábrázolása egy példaként bemutatott légtechnikai berendezésben.
A Condair Coolblue 2.0 szoftveres eszközével számítva.

Energiahatékony Condair ME
párologtató hűtőberendezés
PDF/Prospektus: Condair ME párologtató hűtőberendezés