KPMG Központ


KMPG, Luxemburg


A KMPG épület építészetileg összeköti a modern Luxemburgot annak ipari történelmével. Az ország múltját ugyanis az acélipar határozta meg, amit a homlokzat időjárásálló rozsdavörös acélszerkezete szimbolizál. Ez az acélszerkezet azonban nem csak dekoratív, hanem az épület statikai stabilitását is biztosítja.

Az építés során különösen nagy hangsúlyt fektettek az ökológiai és ökonómiai tényezők figyelembe vételére. A Condair ehhez jelentősen hozzájárult energiahatékony párologtató hűtőberendezéseivel.

x

Párologtató hűtőberendezés

Condair MEA Condair ME párologtató hűtőberendezést a közvetett beszívottlevegő-hűtés követelményeihez alakítottuk ki. Ezek közé tartozik az egyszerű felépítés, a rendkívül gazdaságos üzemmód és a részegységek hosszú élettartama.
A szabadalmaztatott párásító doboz kiváló mutatókkal rendelkezik a párologtató hatás tekintetében.További tájékoztatás a Condair ME-ről

A párologtató hűtés sematikus ábrázolása


Jelentős energiamegtakarításA közvetett párologtató hűtéssel a hűtőkészülék teljesítményigénye lecsökkenthető a mechanikai hűtés szintjére.
A hagyományos hűtőgépeket és hűtőregisztereket így lényegesen kisebbre és kedvezőbben lehet kialakítani.

Ezenkívül az épülethűtés folyó üzemeltetési költségei is csökkennek.
Az épülethűtésben játszott energetikai szerep grafikus ábrázolása egy példaként bemutatott légtechnikai berendezésben.
A Condair Coolblue 2.0 szoftveres eszközével számítva.

Energiahatékony Condair ME
párologtató hűtőberendezés
PDF/Prospektus: Condair ME párologtató hűtőberendezés