Museum of Modern Art


Museum of Modern Art, San Francisco


1935-ös alapításakor a San Francisco-i Museum of Modern Art volt az első múzeum az amerikai keleti parton, melyet kizárólag a 20. századi modern és kortárs művészeteknek szenteltek. 2013 és 2016 között számos átalakításon és bővítésen esett át, mely során az épület hátsó részén egy tízemeletes új épület is helyet kapott.

Az épület 16 000 m2 kiállítóterülettel rendelkezik, és Frida Kahlo, Paul Klee, Jackson Pollock vagy Ludwig Mies van der Rohe műveit rejti. Az energiahatékony, alacsony üzemeltetési költséggel járó hűtésről a Condair ME sorozatú párologtató hűtőberendezései gondoskodnak.

x

Párologtató hűtőberendezés

Condair MEA Condair ME párologtató hűtőberendezést a közvetett beszívottlevegő-hűtés követelményeihez alakítottuk ki. Ezek közé tartozik az egyszerű felépítés, a rendkívül gazdaságos üzemmód és a részegységek hosszú élettartama.
A szabadalmaztatott párásító doboz kiváló mutatókkal rendelkezik a párologtató hatás tekintetében.További tájékoztatás a Condair ME-ről

A párologtató hűtés sematikus ábrázolása


Jelentős energiamegtakarításA közvetett párologtató hűtéssel a hűtőkészülék teljesítményigénye lecsökkenthető a mechanikai hűtés szintjére.
A hagyományos hűtőgépeket és hűtőregisztereket így lényegesen kisebbre és kedvezőbben lehet kialakítani.

Ezenkívül az épülethűtés folyó üzemeltetési költségei is csökkennek.
Az épülethűtésben játszott energetikai szerep grafikus ábrázolása egy példaként bemutatott légtechnikai berendezésben.
A Condair Coolblue 2.0 szoftveres eszközével számítva.

Energiahatékony Condair ME
párologtató hűtőberendezés
PDF/Prospektus: Condair ME párologtató hűtőberendezés