New Development Bank


New Development Bank, Shanghai


Az Új Fejlesztési Bank, korábban BRICS Fejlesztési Bank, egy Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika által alapított multilaterális fejlesztési bank. Hitelek, garanciák, tőkebefektetések és egyéb pénzügyi eszközök révén támogatja az állami és magánprojekteket. Emellett az Új Fejlesztési Bank együttműködik nemzetközi szervezetekkel és pénzügyi intézményekkel, és technikai segítséget nyújt a bankot támogató projektekhez. A 2015-ös megnyitása óta a bank mintegy 25 milliárd dollár értékben nyújtott finanszírozást projektek számára az alábbi területeken infrastruktúra, a tiszta energia, a közlekedés és a környezetvédelem területén.

Az Új Fejlesztési Bank új főépülete a Shanghai Expo Park területén található, és 126 000 négyzetméteren 2500 technikailag modern és fenntarthatóan felszerelt irodát kínál. modern és fenntarthatóan felszerelt irodák. Megfelel a kínai zöld épület tanúsítványnak és a kínai egészségügyi épület tanúsítványnak.
A Condair gőzpárásítói biztosítják az egészséges beltéri páratartalmat.

x

Elektródafűtéses gőz-légpárásító

Condair ELA Condair EL sorozat a Condair jól ismert gőz-légpárásítóinak legújabb generációját képviseli. Ha fontos a megbízható és egyszerű gőzös légpárásítás, ezek a berendezések jelentik a legjobb választást.

A berendezések használói egyszerű és áttekinthető kezelési lehetőséget, valamint egészséges és higiénikusan párásított belélegezhető levegőt igényelnek. A Condair EL sorozatú gőz-légpárásítói ezeket a követelményeket példásan teljesítik.További tájékoztatás a Condair EL-ről

Nagy felületű, rácsos szerkezetű elektródák


A Condair EL elektródafűtéses gőz-légpárásítóinak bevált elektródafűtéses elve automatikusan igazodik a meglévő ivóvíz vízminőségéhez, és ideális módon optimalizálja a készülékek vízháztartását. A speciális rácsszerkezet maximális méretű felületet biztosít a fűtőelektródáknak. A használt elektródaanyag ötvözete biztosítja a megbízható működést, nagyteljesítményű gőzelőállítást és a hosszú élettartamot a berendezés napi üzemeltetésében.


Az optimális gőzelosztás
a siker kulcsaCondair gőzelosztók
Normál követelményekhez nagyvonalú
helykínálat és kielégítő párásító szakasz mellett
Condair OptiSorp
Gőzelosztó rendszer homogén elosztáshoz
minimális hosszúságú párásítási szakaszokon
Condair BlowerPack
szellőztető készülékkel
a közvetlen helyiségpárásításhoz
A rendszer felépítése
Elektródás gőzpárásító
PDF/Prospektus: Condair EL elektródás gőz-légpárásító