Kranhäuser


Kranhäuser, Köln


Amióta megkezdődött a kölni Rajna-kikötő irodai és lakótérré fejlesztése a három „Daru-ház” (Kranhäuser) vált az ambiciózus projekt szinonimájává. És jogosan, hiszen a három 60 méter magas épület olyan dominánsan uralja a Rajna partját, mint a dóm a kölni városképet.

Egyedülálló folyóparti fekvése, az élénk és kedvelt déli városrész közelsége, valamint Köln City közvetlen szomszédsága különösen értékessé teszi a helyszínt. Ezen túlmenően a Condair párologtató hűtőberendezései gondoskodnak az energiahatékony hűtésről és az alacsony üzemeltetési költségekről.

x

Párologtató hűtőberendezés

Condair MEA Condair ME párologtató hűtőberendezést a közvetett beszívottlevegő-hűtés követelményeihez alakítottuk ki. Ezek közé tartozik az egyszerű felépítés, a rendkívül gazdaságos üzemmód és a részegységek hosszú élettartama.
A szabadalmaztatott párásító doboz kiváló mutatókkal rendelkezik a párologtató hatás tekintetében.További tájékoztatás a Condair ME-ről

A párologtató hűtés sematikus ábrázolása


Jelentős energiamegtakarításA közvetett párologtató hűtéssel a hűtőkészülék teljesítményigénye lecsökkenthető a mechanikai hűtés szintjére.
A hagyományos hűtőgépeket és hűtőregisztereket így lényegesen kisebbre és kedvezőbben lehet kialakítani.

Ezenkívül az épülethűtés folyó üzemeltetési költségei is csökkennek.
Az épülethűtésben játszott energetikai szerep grafikus ábrázolása egy példaként bemutatott légtechnikai berendezésben.
A Condair Coolblue 2.0 szoftveres eszközével számítva.

Energiahatékony Condair ME
párologtató hűtőberendezés
PDF/Prospektus: Condair ME párologtató hűtőberendezés