VitraHaus


VitraHaus, Weil am Rhein


A Vitra design-bútorgyártó aktuális bútorkollekcióit az újonnan épített, építészeti és design szempontból is kitűnő VitraHausban mutatja be Weil am Rhein-ban. Az összetett kialakítású, 21 méter magas épület több, első pillantásra „kaotikusan” egymásra halmozott épületekből áll. A Herzog & de Meuron építészeinek koncepciója a Mikado játék egymásra halmozott pálcáinak elvén alapul.

A négyszintes épület 3600 négyzetméteren várja a látogatókat klasszikus és kortárs design-bútoraival. A VitraHaus egyszerre kiállítótér és múzeum is, mely ihletet nyújt a látogatóknak otthonaik berendezéséhez. A higiénikus páratartalomról a Condair légpárásítók gondoskodnak.

x

Elektródafűtéses gőz-légpárásító

Condair ELA Condair EL sorozat a Condair jól ismert gőz-légpárásítóinak legújabb generációját képviseli. Ha fontos a megbízható és egyszerű gőzös légpárásítás, ezek a berendezések jelentik a legjobb választást.

A berendezések használói egyszerű és áttekinthető kezelési lehetőséget, valamint egészséges és higiénikusan párásított belélegezhető levegőt igényelnek. A Condair EL sorozatú gőz-légpárásítói ezeket a követelményeket példásan teljesítik.További tájékoztatás a Condair EL-ről

Nagy felületű, rácsos szerkezetű elektródák


A Condair EL elektródafűtéses gőz-légpárásítóinak bevált elektródafűtéses elve automatikusan igazodik a meglévő ivóvíz vízminőségéhez, és ideális módon optimalizálja a készülékek vízháztartását. A speciális rácsszerkezet maximális méretű felületet biztosít a fűtőelektródáknak. A használt elektródaanyag ötvözete biztosítja a megbízható működést, nagyteljesítményű gőzelőállítást és a hosszú élettartamot a berendezés napi üzemeltetésében.


Az optimális gőzelosztás
a siker kulcsaCondair gőzelosztók
Normál követelményekhez nagyvonalú
helykínálat és kielégítő párásító szakasz mellett
Condair OptiSorp
Gőzelosztó rendszer homogén elosztáshoz
minimális hosszúságú párásítási szakaszokon
Condair BlowerPack
szellőztető készülékkel
a közvetlen helyiségpárásításhoz
A rendszer felépítése
Elektródás gőzpárásító
PDF/Prospektus: Condair EL elektródás gőz-légpárásító