Condair PH28

Condair PH28 mobil párásító
az egészséges és kényelmes éghajlatért

A levegő páratartalma óvja immunrendszerünket

Egy átlagos ember naponta mintegy 22 000 liter levegőt lélegzik be és ki. Ennek során légzőrendszerünk kifinomult mechanizmusa eltávolítja a levegőből a mérgező anyagokat, a port és a baktériumokat, és a nyálkahártya megszabadul ezektől. Ez a védőmechanizmus azonban csak akkor működik, ha a nyálkahártya elegendő nedvességhez jut. A túl száraz levegő rossz hatással van közérzetünkre, és gátolja légzőrendszerünk immunvédekezését.


A Quattro szűrőrendszer eltávolítja a legfeljebb 0,1 μm méretű por- és pollenrészecskéket

A Párásító felszerelhető Quattro szűrővel is, amely védelmet nyújt a túlzott pollen- és porszint ellen az allergiások számára.


A parkettpadló és a fabútorzat védelme és értékmegőrzése

A fa természetes anyag, és különösen érzékeny a száraz környezetre. A bútorzaton, a régiségeken, a hangszereken vagy akár a parkettán repedések és súlyos károk keletkezhetnek az elégtelen környezeti páratartalom következtében. A megoldást az optimális páratartalom fenntartása jelenti a Condair légnedvesítő berendezésével.Higiénikus üzemelés az ezüstionizációnak köszönhetően

A baktériumok aktív és hatékony eltávolítása alapvető fontosságú a kezeletlen ivóvízzel működő légnedvesítők higiénikus üzemelésénél. A Condair termékei megelőző ezüstionizációt alkalmaznak ennek a folyamatnak a biztosításához. Ez a módszer már az egészségügyi területen is hasznosnak bizonyult.

.


 
Tökéletes szabályozás távoli higrosztát segítségével

A membrán billentyűzet mellett a Párásító külső, vezeték nélküli higrosztát segítségével is szabályozható. Ez az érzékelő a légnedvesítő berendezéstől nagy távolságban is elhelyezhető olyan területen, amely megfelelő referenciaértéket biztosít. A berendezés teljesítményének szabályozásához szükséges adatok vezeték nélkül jutnak a légnedvesítőbe.

.


 
Választás a tartályok és a vezetékes vízcsatlakozás között

A Condair PureHum 1000 Pro sorozat tagjai nagy és hordozható víztartállyal vannak felszerelve, amely még teli állapotban is könnyen mozgatható. Másik lehetőségként a szokásos tartály helyett vezetékes vízcsatlakozással rendelkező típus is választható.

.