Condair RS

Megszabaduljon a mésztől!
Condair RS gőznedvesítő

A műszaki innováció, amely megoldja a vízkőproblémát!

A Condair RS szabadalmaztatott vízkőkezelése eltávolítja üzem közben a kivált ásványokat a gőzhengerből, és azokat automatikusan az e célra szolgáló vízkőgyűjtő tartályba juttatja. A keletkező vízkőrétegek így folyamatosan eltávolításra kerülnek a gőzhengerből.
Rugalmasság a víz kiválasztásánál

Az ellenállásfűtés a párásító víz vezetőképességétől függetlenül működik.
A hidegvizes zóna védi a be- és kifolyót a vízkövesedéstől

A be- és kifolyók környezetében a készülék hidegvizes zónát hoz létre, amely mindig a vízkőképződés hőmérséklete alatt marad. A víz be- és elvezetése így a vízkövesedés ellen védve van.Precíz szabályozás az érintőképernyős vezérlővel

A Condair érintőképernyős vezérlőjével minden készüléket és folyamatadatot figyelemmel kísérhet. A működési adatok valós időben és a részletes adatelőzmények segítségével előhívhatók.

A gőzteljesítmény elektronikusan, fokozatmentesen szabályozható 0 és 100% között, ami maximális szabályozási pontosságot és a gőzleadás maximális pontosságú vezérlését teszi lehetővé.

.


 
Tökéletes rákötés épületfelügyeleti rendszerekre

Az EL sorozatú gőz-légpárásítónál egy interfész a szokásos épületfelügyeleti rendszerekhez (pl. Modbus, BACnet) már a standard szállítási terjedelemben megtalálható.

.