Smithsonian Institution


Smithsonian intézmény, Washington, D.C.


A Smithsonian Institution valószínűleg az Egyesült Államok legfontosabb kutatási és oktatási intézménye. Számos múzeumot, galériát, állatkertet és tudományos
projektet működtet. Az intézmény székhelye a "The Castle" nevű épület a washingtoni Jefferson Drive-on.

Az impozáns vörös homokkő épület 1855-ben épült normann stílusban, amely a 19. századi Amerikára jellemző késő román és korai gótika keveréke.
Az épületben található a teljes adminisztráció, valamint egy látogatóközpont digitális térképekkel és interaktív kijelzőkkel, amelyek megválaszolják a kérdéseket.
A Condair gőzpárásítói kellemes és egészséges beltéri klímát, valamint a konzerváláshoz szükséges optimális páratartalmat biztosítanak.

x

Elektródafűtéses gőz-légpárásító

Condair ELA Condair EL sorozat a Condair jól ismert gőz-légpárásítóinak legújabb generációját képviseli. Ha fontos a megbízható és egyszerű gőzös légpárásítás, ezek a berendezések jelentik a legjobb választást.

A berendezések használói egyszerű és áttekinthető kezelési lehetőséget, valamint egészséges és higiénikusan párásított belélegezhető levegőt igényelnek. A Condair EL sorozatú gőz-légpárásítói ezeket a követelményeket példásan teljesítik.További tájékoztatás a Condair EL-ről

Nagy felületű, rácsos szerkezetű elektródák


A Condair EL elektródafűtéses gőz-légpárásítóinak bevált elektródafűtéses elve automatikusan igazodik a meglévő ivóvíz vízminőségéhez, és ideális módon optimalizálja a készülékek vízháztartását. A speciális rácsszerkezet maximális méretű felületet biztosít a fűtőelektródáknak. A használt elektródaanyag ötvözete biztosítja a megbízható működést, nagyteljesítményű gőzelőállítást és a hosszú élettartamot a berendezés napi üzemeltetésében.


Az optimális gőzelosztás
a siker kulcsaCondair gőzelosztók
Normál követelményekhez nagyvonalú
helykínálat és kielégítő párásító szakasz mellett
Condair OptiSorp
Gőzelosztó rendszer homogén elosztáshoz
minimális hosszúságú párásítási szakaszokon
Condair BlowerPack
szellőztető készülékkel
a közvetlen helyiségpárásításhoz
A rendszer felépítése
Elektródás gőzpárásító
PDF/Prospektus: Condair EL elektródás gőz-légpárásító