Bauhaus - Dessau


Bauhaus, Dessau


A dessaui Bauhaus a 20. századi modern építészet hazájának számít. Az épületet 1926-ban nyitották meg, és 1996 óta az UNESCO Világörökség része.
1996 óta a weimari Bauhaus helyszínnel együtt a Bauhaus épülete. Eredetileg főiskolának épült Walter Gropius tervei szerint.
Ma a Bauhaus Dessau Alapítványnak ad otthont.

Az első alkalommal túlnyomórészt acélra és üvegre támaszkodó épület tervezése maradandó hatással volt a múlt század építészetére. Hiszen előtérbe kerültek
a funkcionalizmus elvei, kiemelkedő építészeti minőséggel ötvözve. Az egészséges beltéri klímáról a Condair CP3 gőzpárásítói gondoskodnak.

x

Elektródafűtéses gőz-légpárásító

Condair ELA Condair EL sorozat a Condair jól ismert gőz-légpárásítóinak legújabb generációját képviseli. Ha fontos a megbízható és egyszerű gőzös légpárásítás, ezek a berendezések jelentik a legjobb választást.

A berendezések használói egyszerű és áttekinthető kezelési lehetőséget, valamint egészséges és higiénikusan párásított belélegezhető levegőt igényelnek. A Condair EL sorozatú gőz-légpárásítói ezeket a követelményeket példásan teljesítik.További tájékoztatás a Condair EL-ről

Nagy felületű, rácsos szerkezetű elektródák


A Condair EL elektródafűtéses gőz-légpárásítóinak bevált elektródafűtéses elve automatikusan igazodik a meglévő ivóvíz vízminőségéhez, és ideális módon optimalizálja a készülékek vízháztartását. A speciális rácsszerkezet maximális méretű felületet biztosít a fűtőelektródáknak. A használt elektródaanyag ötvözete biztosítja a megbízható működést, nagyteljesítményű gőzelőállítást és a hosszú élettartamot a berendezés napi üzemeltetésében.


Az optimális gőzelosztás
a siker kulcsaCondair gőzelosztók
Normál követelményekhez nagyvonalú
helykínálat és kielégítő párásító szakasz mellett
Condair OptiSorp
Gőzelosztó rendszer homogén elosztáshoz
minimális hosszúságú párásítási szakaszokon
Condair BlowerPack
szellőztető készülékkel
a közvetlen helyiségpárásításhoz
A rendszer felépítése
Elektródás gőzpárásító
PDF/Prospektus: Condair EL elektródás gőz-légpárásító