Audemars Piguet - Le Brassus


Audemars Piguet, Le Brassus


A Musée Atelier Audemars Piguet megnyitja kapuit, hogy a látogatókat a svájci óragyártó kulturális múltjába, jelenébe és jövőjébe kalauzolja. Ez a találkozások helyszíne, ahol a kézművességet megélhetjük. A Musée Atelier Audemars Piguet a kortárs építészet, a kivételes múzeumi rendezés és a hagyományos tudás ötvözésével fejezi ki a gyártó szabad szellemiségét és elkötelezettségét a Haute Horlogerie megőrzése iránt - a Vallée de Joux-ban és azon túl is.

Az útvonal nem csak a gyűjtemény mintegy 300 óráját bemutató vitrinek mellett vezet el a látogatókat, hanem két órásműhely mellett is, ahol az emberek ténylegesen
dolgoznak - ezzel egy élő múzeumot hozva létre. A Musée Atelier Audemars Piguet egyedülálló lehetőséget kínál a Vallée de Joux-i óragyártás történetének
megismerésére, és annak felfedezésére, hogy a márka Le Brassusban készült órái hogyan hódították meg a világot.
A Condair DL hibrid párásító berendezések kellemes légköri páratartalmat biztosítanak.


x

Hibrid légpárásító

Condair DLA Condair DL a Condair Dual2, az adiabatikus légpárásítás világszerte legsikeresebb rendszerének továbbfejlesztése. Higiéniai minősége a gyakorlatban bevált, amit független, nyilvános felelősségű szervezetek igazoltak és díjaztak.

A hibrid légpárásítás kizárólag a porlasztás és az elpárologtatás előnyein alapul. Így oldhatók meg tartósan a központi rendszerek olyan problémái, amelyek e technikák elszigetelt alkalmazásakor jelentkezhetnek. A higiénia, energiahatékonyság és gazdaságosság esetében ezért a párásító rendszer az első választás.További tájékoztatás a Condair DL-ről

Szabadalmazott HygienePlus®-eljárás


A légnedvesítésre szolgáló klímaberendezések és készülékek alapvetően nem számítanak steril zónának. Ha a párásító vizet ivóvíz minőségben biztosítjuk, akkor sem lesz soha teljesen csíramentes. Ezért a légpárásítókban, valamint a klímaberendezések nedves zónáiban mindig megtelepedhetnek a csírák, és veszélyes biofilmet képezhetnek. A megfelelő higiéniai intézkedések ezért elengedhetetlenek az adiabatikus légpárásítókban található kórokozók szaporodásának és elterjedésének megelőzéssel történő megakadályozására. A csíradiagram érthetővé teszi a mikroorganizmusok gyors elterjedését, ha nem hoznak megfelelő intézkedéseket megfékezésükre.
A szabadalmaztatott HygienePlus® eljárás gondoskodik az egészséges levegőről és a tartós higiéniáról.

HygienePlus PatronEnergiahatékony alacsony nyomású rendszer


A kisnyomású működési mód már a kisebb sűrítési munka miatt is jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé. A Condair DL légpárásító és a Condair AT2 fordított ozmózis kombinációjával még a nyomásfokozó szivattyú is feleslegessé válik a párásító rendszerben!

Condair DL vadászgépVázlatos felépítés


A kisnyomású rendszerek alapvetően lényegesen kisebb szerkezeti mélységgel megelégszenek, mint amekkora a nagynyomású párásítókhoz szükséges. A párologtató kerámia teljes felületű elrendezése és a molekuláris porlasztófúvókák szóráskúpja révén a Condair DL teljes szerkezeti mélysége 600 mm-re csökkenthető.
A kompakt kialakításnak köszönhetően a párásítókamra is rövidebb lehet, és jelentős anyagmegtakarítás érhető el.

Vázlatos elrendezés