hx Diagramm App

A légkondicionáló kiszámítása könnyebb!
Például a Condair ingyenes alkalmazásával!

x

Condair h,x-Calculator

A h,x-kalkulátorral a Condair egy olyan ingyenes alkalmazást kínál, amely a levegő állapotának és az ehhez szükséges párásítási és fűtési teljesítménynek a kiszámítására szolgál.

A levegő páratartalmának a többnyire igen összetett kiszámítása itt igen pontosan és könnyedén elvégezhető úgy, hogy még különböző forgatókönyveket is gyorsan és egyszerűen megvizsgálhat.Egyszerű kezelés

Az áttekinthető beviteli részen a tervező szakember választhat az izotermikus és adiabatikus folyamat között és megadhatja a cél- vagy kimeneti értékeket. A kijelzőn interaktívan jelenik meg minden fontos termodinamikai eredmény számok és diagram formájában. A művelet még gyorsabban elvégezhető a csúszkával, amely a beviteli mező hosszabb megérintésére automatikusan megjelenik.


Tengerszint feletti magasság figyelembevétele

A pontos számításhoz az objektum helyén fennálló légnyomást, illetve a tengerszint feletti magasságot is figyelembe kell venni. A Condair kalkulátorában ez 100 méteres lépésenként állítható be.


H, x-kalkulátor video tutorial

Az alábbi videó a h, x-Calculator szoftver kezelését mutatja be, és megmagyarázza, hogyan kell meghatározni a légkondicionálást a nedvesítés előtti vagy utáni állapotban, a párásító kapacitást és a fűtési teljesítményt (adiabatikus légnedvesítéssel).

A szoftver elvégezheti a számítást a császári és a metrikus egységrendszerben is.E-mail és Airprint funkció

A számítási eredményeket a Condair h,x-kalkulátor e-mailen el tudja küldeni vagy egy Airprint nyomtató segítségével közvetlenül ki tudja nyomtatni.
Ingyenesen az App Store-ból

A Condair természetesen ingyenes szolgáltatási programként bocsátja rendelkezésre a h,x-kalkulátort. Csak nyomja meg az itt látható gombot az iPad-jén, és közvetlenül az App Store-ba jut, ahonnan elvégezheti a letöltést.