Condair DL

Hibrid párásító Condair DL
A legjobb energiahatékonyság a negyedik generációban

x

Hibrid légpárásító

Condair DLA Condair DL a Condair Dual2 továbbfejlesztése, a világ legsikeresebb adiabatikus párásító rendszere. Higiénikus minősége a gyakorlatban is bizonyított, és már és független szakértők által bizonyított és odaítélt közfeladatot ellátó szervezetek.

A hibrid párásítás kizárólag a párásítási típusok előnyein alapul. porlasztás és párolgás. Ez fenntartható megoldást nyújt a központi problémákra amelyek akkor merülhetnek fel, ha ezeket a technikákat elszigetelten alkalmazzák. A párásító rendszer ezért a higiénia, az energiahatékonyság és a gazdaságosság szempontjából az első választás.

Két adiabatikus módszer intelligens kombinációja!


A Condair DL adiabatikus párásító kizárólag mindkét párásítási módszer, a porlasztás és a párolgás előnyeire támaszkodik. Ez fenntartható megoldást nyújt a központi problémákra, amelyek akkor merülhetnek fel, ha ezeket a technológiákat elszigetelten használják.

Szabadalmaztatott HygienePlus® eljárás


A légkondicionáló és párásító rendszerek nem steril területek. Még ha ivóvíz minőségű párásító vizet használnak is, az soha nem teljesen csíramentes. Ezért a baktériumok mindig megtelepedhetnek a párásítókban és a légkondicionáló rendszerek nedves helyiségeiben, és veszélyes biofilmeket képezhetnek.

A megfelelő higiéniai intézkedések ezért elengedhetetlenek a kórokozók adiabatikus párásítókban való elszaporodásának és terjedésének megakadályozásához. kórokozók adiabatikus párásítókban. A baktériumdiagram a mikroorganizmusok gyors terjedését szemlélteti, ha nem tesznek megfelelő intézkedéseket azok megfékezésére. vesznek. A szabadalmaztatott HygienePlus® eljárás egészséges levegőt és tartós higiéniát biztosít.
HygienePlus

Energiahatékony alacsony nyomású rendszer


Az alacsony nyomású üzemmód már jelentős energiamegtakarítást tesz lehetővé a következők miatt a kisebb tömörítési munka miatt. A Condair DL párásító kombinálásával és a Condair AT2 fordított ozmózisos vízkeringető rendszer még a párásító szivattyút is erősíti a párásításon. a párásító rendszer feleslegessé válik!
Condair DL Düse

Rendkívül rövid teljes hossz


Az alacsony nyomású rendszerek általában sokkal kisebb beépítési mélységgel gazdálkodnak, mint amennyire a nagynyomású párásítók esetében szükség van. A párologtató kerámiák teljes felületű elrendezése és a molekulák permetező kúpjai miatt molekuláris porlasztó fúvókák segítségével a Condair DL teljes mélysége akár a 600 mm-ig. A kompakt kialakításnak köszönhetően a párásító kamra is lerövidíthető. és jelentős anyagmegtakarítás érhető el.

A rendszer felépítése
Hibrid légpárásító

A szakszerű tervezés a funkcionális minőség és az energiahatékonyság alapja.
Már a tervezési fázisban szívesen segítünk Önnek.