Condair DL

Hibrid párásító Condair DL
A Condair DUAL2 továbbfejlesztése

Két adiabatikus párásítási módszer intelligens kombinációja! 

A Condair DL hibrid légpárásító kizárólag a két párologtató mód, a porlasztás és az elpárologtatás előnyein alapul. Így oldhatók meg tartósan a központi rendszerek olyan problémái, amelyek e technikák elszigetelt alkalmazásakor jelentkezhetnek.


Beállítható molekuláris porlasztófúvókák 

A fúvóka maga egy rugalmas tartókapcson helyezkedik el, amely egyenesen vagy 15°-os dőlésszögben állítható be. A fúvókák szóráskúpja ezáltal úgy irányítható, hogy a párásító víz még a kritikus peremterületeken is teljes mértékben a párologtató kerámiára jusson.Extrém rövid szerkezeti hossz 

A kisnyomású rendszerek alapvetően lényegesen kisebb szerkezeti mélységgel megelégszenek, mint amekkora a nagynyomású párásítókhoz szükséges.
A párologtató kerámia teljes felületű elrendezése és a molekuláris porlasztófúvókák szóráskúpja révén a Condair DL teljes szerkezeti mélysége 600 mm-re csökkenthető.

A kompakt kialakításnak köszönhetően a párásítókamra is rövidebb lehet, és jelentős anyagmegtakarítás érhető el.  Teljesen aeroszolmentes 

A mikrobiálisan terhelt párásító víz vagy a meglévő biofilmek esetén a víz-aeroszolok csírahordozóként jelenhetnek meg, és a belélegzett levegőt elszennyezhetik. A Condair DL itt is tartós megoldást kínál a kerámiából készült párologtató egységgel, amely a párásító vizet teljesen kiválasztja a légáramból, és hatékonyan elpárologtatja azt.